SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile TEB Adapazarı Şube Müdürü Halit Tezcan arasında imzalanan sözleşme ile SATSO üyelerine 500 bin TL'ye kadar kredi kapısı açıldı.
FAAL DURUMDA
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, yaptıkları araştırma sonucu üyelerine en uygun şartlarda kredi veren TEB ile anlaşmaya vardıklarını belirterek; “Üyelerimiz kredi taleplerini odamıza yazılı olarak bildirecekler. Odamızda bu talepleri bankaya bildirecek. Ticari açıdan faal durumda olan oda üyelerimiz banka tarafından yapılacak inceleme sonucu uygun bulunmaları halinde istedikleri miktarda kredi alabilecekler” dedi.
3 AY ERTELEME
TEB Adapazarı Şube Müdürü Halit Tezcan, SATSO ile anlaşması yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Bu protokol ile SATSO üyelerine yönelik başlattığımız Taksitli Ticari Kredi kampanyamız 30 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecek. Kampanya çerçevesinde müşterilerimize 36 ay vade, 3 ay taksit erteleme, imkanı sunulmaktadır. Kullanacağı kredi ile birlikte işyerini sigorta da yaptıran müşterimize kredi komisyonlarında indirim yapılacaktır. Birçok avantajların bir arada sunulduğu bu kredi fırsatından SATSO üyelerinin faydalanmalarını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 22/2/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::