Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yazar ile birlikte geçtiğimiz aylarda kaza geçiren Meclis Üyesi Fatih Can'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Geçirdiği kaza sonrasında uzun süre tedavi altında kalan Sakarya Vagon Sanayi A.Ş.'nin sahibi Fatih Can'ın sağlığına kavuşarak işyerine dönmesi üzerine ziyarette bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Meclis üyesi arkadaşımız Fatih Can'ı Allah ailesi ve sevenlerine bağışladı. Arkadaşımızı yeniden işinin başında görmek, aramızda görmek bize büyük bir mutluluk verdi” dedi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yönetim kurulu üyelerinin yanında, meclis üyelerinin de kaza sonrası kendisini hiç yalnız bırakmadıklarını, sık sık ziyaret edip, aradıklarını söyleyen Fatih Can, “Çok şükür sevdiklerim bana verdiği güç ve destek ile sağlığıma kavuştum ve işimin başındayım” şeklinde konuştu.
Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyesi Yazar, Fatih Can ile birlikte TÜVASAŞ ile birlikte Bulgaristan'a yataklı vagon üretiminin yapıldığı Sakarya Vagon Sanayi'nin (SAVASAŞ) üretim atölyesini gezdiler.
Haber Tarihi : 25/2/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::