Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Muhtarlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Erdal Erdem'i ziyaret ederek, Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi (UMEM)çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
HEDEF BİRİNCİLİK
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, geçtiğimiz yıl UMEM'de SATSO olarak Türkiye 2 ncisi olduklarını belirterek, “Bu başarımızda muhtarlarımızın katkısı büyük. Açtığımız meslek edindirme kurslarına muhtarlarımızın vatandaşlarımızı bilgilendirmesi ve yönlendirme sayesinde büyük ilgi oldu. Bu kurslara katılan yüzlerce işsiz gençlerimiz becerilerine göre meslek eğitimi alarak iş sahibi oldu. İnşallah sizlerin desteği ile bu yıl UMEM'de Türkiye 1 ncisi oluruz” dedi.
ORTAK VİZYON
İlimizi yöneten erklerle uyum içinde çalıştıkların söyleyen Başkan Kösemusul, “Birliktelikte her zaman rahmet ve bereket vardır. Bizde bu şehrin erkleri ile aynı dilden konuşup, ortak vizyonda buluşuyoruz” ifadelerine yer verdi.
CAZİBE MERKEZİ
Sakarya'nın verimli toprakları, tarihi ve doğal güzellikleri ile bir cazibe merkezi olduğunun da altını çizen Kösemusul, “Son yıllarda sanayi alanında da ilimiz büyümeye başladı. Biz bu şehrin doğasına, verimli topraklarına zarar vermeyecek sanayi kuruluşlarına kapılarımızı açtık. Geçtiğimiz yıl çevreye zarar vereceğine inandığımız yatırım için gelen 7 firmayı geri gönderdik. Çarpık sanayileşmenin önüne geçmek için OSB'lere ağırlık verdik” şeklinde konuştu.
OTOMOTİV
Sakarya'yı geleceğin otomotiv şehri olmaya hazırladıklarını da kaydeden Kösemusul, “Otomotiv İhtisas OSB'si için çalışmalara başladık. Otomotiv Test Pisti'nin Sakaryamız'a yapılması için Sakarya Lobimiz ile bastırıyoruz. Dünya'da tek sıfır hata ile otomobil üreten fabrika Toyota Sakarya. Bu bizim işçiliğimizin referansı. Karasu Limanımız 2014 yılı sonunda inşallah hizmete girecek. Karasu Limanımız ile birlikte demiryolu ağımızda bu bölgenin ulaşım ağına güç katacak. Karasu, Sakarya'nın dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.
HİZMETİN YANINDAYIZ
Muhtarlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Erdal Erdem, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Yaptığınız çalışmaları taktirle izliyoruz. Bu şehre yapılan ve yapılacak olan her türlü güzel hizmetin yanındayız.” Şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 13/3/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::