Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler Kurulu, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ettiler.
SATSO Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Murat Ağırbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verip yönetim kurulu üyelerine tanıttı. Girişimciliğin önemine değinen Ağırbaş, “Kurul olarak iş kurmak isteyen gençleri girişimciliğe yönlendirmek, kurslar açmak, gençleri bu kurslara yönlendirmek ve teşvik etmek, eğitim vermek, devlet teşviklerinden faydalanmalarını sağlamak, iş yapan arkadaşlara yeni pazarlar bulmak, hizmet içi eğitim kursları vermek gibi birçok alanda çalışmalarımız var. Günümüzde girişimcilik oldukça önemli. Girişimciliği destekliyoruz. Genç girişimciler için buradayız” dedi.
Vali Mustafa Büyük, gençlerin iş kurma, kendini geliştirme heyecanları karşısında kendisinin de heyecanlandığını ve mutlu olduğunu belirterek; “Girişimcilik bir kabiliyettir. Önemli olan bu kabiliyetin farkına varıp, ortaya çıkarmaktır. Sizlerin yapmış olduğunuz bu çalışmalarda bu kabiliyetlerin ortaya çıkmasına büyük destek veriyor ve verecektir. Bizde gençlerimizin daima yanındayız” şeklinde konuşarak, genç girişimciler kurulunu yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutladı.
Haber Tarihi : 14/3/2013