Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 20. Meslek Komitesi bir araya gelerek akaryakıt kaçakçılığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.
SATSO 20. Meslek Komitesi Başkanı Bünyamin Kalafat başkanlığında SATSO Toplantı odasında bir araya gelen komite üyeleri; akaryakıt kaçakçılığında temel nedenleri tartışıp, çözüm önerileri ile ilgili SATSO Ticaret Servisi'nce rapor hazırlanması için SATSO Yönetim Kurulu'na yazılı talepte bulunulması kararlaştırıldı.
Başkan Yardımcısı Selami İlhan, üyeler Hakan Yangel, Yıldıray Çakar, Ali İhsan Bakım, Ercan Akarsu ve Ahmet Göl'ün hazır bulunduğu 20. Komite aynı zamanda, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası çerçevesinde yürürlüğe giren risk analizi çalışmalarının nasıl yapılacağı konusunda ki yöntemleri de görüşerek, değerlendirmelerde bulundu.
Haber Tarihi : 20/3/2013