AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO)ziyaretinde, Otomotiv Test Merkezi'nin Sakarya'ya kurulması yönünde destek vereceğini söyledi.
SATSO'YA ZİYARET
AK Parti İl Teşkilatı'nın Siyaset Akademisi'ne konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen AK Parti ARGE'den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ve bir gurup partili ile birlikte SATSO'yu ziyaret etti.
KARŞILAMA
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Arif Pırıldar, Orhan Yılgenci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, Yönetim Kurulu Üyesi Önol Taşöz, Genel Sekreter Uğur Tın ve çok sayıda meclis üyesi tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, ülke ve dünya gündemi hakkında genel bilgiler verdi.
DESTEK İSTEDİ
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, SATSO olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verirken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar'da Bursa ve Sakarya arasında gidip gelen Otomotiv Test Merkezi'nin, otomotiv şehri olma yolunda hızla ilerleyen Sakarya'ya kurulması için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan destek istedi.
EN UYGUN YER
Önceki gün Dünya Gazetesi'nin tam sayfa yaptığı haberi Soylu'ya taktim eden Çakar, “Otomotiv sektöründe söz sahibi firma temsilcileri Test Merkezi için en uygun yerin Sakarya olduğunda hemfikir. Bu haber bu firmaların düşünceleri ve Otomotiv Test Merkezi'nin neden Sakarya'ya yapılması gerektiğini çok net bir şekilde anlatıyor. Bu konuda sizin de desteğinizi bekliyoruz” dedi.
ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, haberi inceledikten sonra, “Bu ülkemiz için önemli bir yatırım. Bunun için en doğru yeri bulmakta çok önemli. Görüyorum ki bu yer Sakarya. Bu yatırımın Sakarya'ya gelmesi için bende elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 22/3/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::