Sakaryaspor Taraftarları Derneği Başkanı Murat Ercan ve dernek üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u makamında ziyaret ettiler.

 

Sakaryaspor Taraftarları Derneği Başkanı Murat Ercan ve dernek üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın bugüne kadar Sakaryaspora vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarak zor bir dönemden geçen ve ilimizin marka değerlerinden biri olan Sakaryasporun maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu ve takımın gerekli transferleri gerçekleştirmediği takdirde küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalabileceğini ifade ettiler.

 

Transfer döneminin yaşandığı bu günlerde özellikle Sakarya kamuoyundan destek beklediklerini, Sakarya sporun maddi sorunlarının çok uzun zamandan beri devam ettiğini belirten dernek üyeleri kulübün kalıcı bir gelir kapısı bulunmadığın ve var olan borçlarından dolayı ticari bir faaliyete de geçemediklerini ifade ederek bu sorunların tüm yetkili birimlerin bir araya gelerek çözmeleri konusuna SATSO' önderlik yapması ve destek olmasını beklediklerini dile getirdiler.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakaryasporun bir sıkıntı içinde olduğunu ve bu sıkıntının aynı zamanda ilin sosyal yaşamını da olumsuz etkilediğini belirtti. Büyük başarılara imza atan bir kulübün bu duruma düşmesinin kötü olduğunu ifade eden Altuğ “kentin dinamiklerinin harekete geçirecek kısa, orta, uzun vadeli başarı planı oluşturularak uygulanmalıdır. Kulübün içinde bulunduğu durumda hemen bir değişim ve gelişim de beklenmemeli sorunun çözümü geniş bir sürece yayılmalıdır” şeklinde konuştu. Sakaryaspor için tüm Sakaryalıların gerek maddi gerekse manevi olarak destek verdiklerini ancak yaşanan süreçte ekonomik sıkıntıların sadece Sakaryasporda değil herkeste olduğuna dikkat çekerek “herkesin elinden geldiğince kulübe destek olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Olarak geçmişten bu yana Sakaryaspor'a maddi ve manevi her türlü desteği verdiğini dile getirerek bundan sonraki süreçte de gereken tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek “kalıcı bir çözüm için bir toplantı ve istişare gerekiyorsa da bunu yaparız” diye konuştu.

Haber Tarihi : 11/1/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::