Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Hz. Muhammed (S.A.V.)'in miladi doğum tarihi vesilesiyle kutlanan 'Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Sakarya Müftüsü İlyas Serenli'ye gönderdiği mesajda şunları dile getirdi:
“Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerin, insanlığın ona ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok iyi görmekteyiz. Onun barışçı ve insanı odak alan yaklaşımı, savaşların ve felaketlerin hüküm sürdüğü günümüz dünyasının barışa ve huzura kavuşmasının anahtarıdır. Efendimiz müslümanlara şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, adaletin en güzel tatbikatını, dünya ve ahiret dengesini, insan onuruna uyan yaşama sanatını göstermiştir. Kutlu doğum haftasında Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini anarken, onun üstün şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya, getirdiği evrensel mesajı anlamaya ve bütün bunları özünde barındırdığı dinamizmi içinde çağımıza taşımaya olan ihtiyacımızı bir kez daha fark ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftası'nın milletimize ve bütün müslüman alemine mübarek olmasını niyaz eder, bu önemli haftanın insanlık barışının kilidini açacak anahtar olmasını diliyoruz.”
Haber Tarihi : 15/4/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::