23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Sakarya 9. Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali'ne katılacak olan çeşitli ülke çocukları, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret ettiler.
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu tarafından karşılanan çocuklara, Halk Oyunları Festivali Delegasyon temsilcileri eşlik etti. SATSO Meclis Salonu'nda rengarenk kıyafetleri ile ağırlanan Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Moldova, Arnavutluk, Makedonya, Bulgaristan, Estonya, Romanya'nın yanında Şırnak ve Tekirdağ illerimizden gelen minik öğrenciler, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, bundan 93 yıl önce Türkiye'nin bağımsızlığını ilan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini belirterek, “Bugün odamızda dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen çocuklarımızı ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz. Tüm çocuklarımızı bu anlamlı günümüzde kucaklıyor, bayramlarını kutluyoruz” dedi.
SATSO'nun çalışmaları ve işleyişine yönelik bir tanıtım sunumunun ardından günün anısına karşılıklı hediyeler sunuldu.
Haber Tarihi : 22/4/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::