SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Cumhuriyet Başsavcısı ve Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı'nı ziyaret ettiler.

İlk ziyareti Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'ya yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, beraberindeki yeni yönetim kurulu arkadaşlarını tanıttı. Sakarya'ya hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Kösemusul; Bolu, Düzce, Kocaeli, Bartın, Zonguldak ve Sakarya'nın bağlı olduğu 6 ili içinde barındıracak olan Bölge Adliye Mahkemeleri'nin en kısa zamanda kendi binasında hizmet vermeye başlaması temennisinde bulundu.  Başsavcı Cemil Kuyu'da yeni yönetime başarılar diledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta'yı ziyaret eden SATSO yönetimi, Savcı Usta tarafından oldukça sıcak karşılandı. Nüfus arttıkça buna bağlı olarak suç oranının da yıllık ortalama %15-20 oranında arttığını söyleyen Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Ferizli'ye 570 dönümlük arazi üzerinde Cezaevi Kampüsü yapacaklarını kaydetti. Daha önce Silivri Cezaevi'nde görev yaptığını hatırlatan Başsavcı Usta, “Ferizli'ye de Silivri'de ki gibi içerisinde her türlü sosyal tesisi bulunan büyük bir kampüs yapacağız” dedi.


Haber Tarihi : 23/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::