Sakarya Oto Galericiler Derneği Başkanı Ertuğrul Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunup, Oto Galericiler Sitesi için destek istediler.
SAKARYA'YA YAKIŞIR
Başkan Yardımcısı Hakan Sahip, yönetim kurulu üyeleri İslam Yıldız, Melih Kaykayoğlu, Burhan Akça, Hamit Bayraktar, Ekrem Kartal, Recep Emanet, Hasan Bergin, Erhan Ünsalan, Ahmet Hilmi Uğur, İsmail Dal, Fikret Tek ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden Oto Galericiler Derneği Başkanı Ertuğrul Öztürk, Sakarya'ya yakışır bir Oto Galeri Sitesi kurmak istediklerini belirterek, “Daha önceden bulduğumuz yerde 18 Uygulaması dolayısı ile problem yaşandı. Yer arayışımız devam ediyor. Bu konuda Oto Galericiler Derneği olarak sizden destek istiyoruz” dedi.
TERCİH EDİLİR
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO olarak her zaman oto galericilerinin yanında olduklarını ifade ederek, “Bizde en az sizin kadar Sakaryamız'a yakışır, bölgede tercih edilen bir Oto Galeri Sitesi olsun istiyoruz. İçerisinde bankası, lokantası, kafeteryası, her türlü sosyal donatısı olan bir site. Bunun için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
BU YAZ BİTECEK
Yer konusunu önümüzdeki birkaç ay içinde çözmek için üzerlerine düşen görevi yapacaklarından kimsenin şüphesinin olmamasını da isteyen Başkan Kösemusul, “Yer konusunu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüşüp çözeceğiz. Belediye Başkanımızın bu konuda bize mutlak yardım edeceğine inanıyorum. Bu yaz yer sorununu çözerek, Oto Galericiler Sanayi Sitemizin temelini inşallah hep birlikte atacağız” dedi.
Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu üyeleri Fatma Aygün Kahya, Emrullah Terzioğlu ile Ertuğrul Öztürk de hazır bulundu.
Haber Tarihi : 24/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::