Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 28. Meslek Komitesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO seçimlerinin ardından ilk olağan komite toplantılarını gerçekleştirmek üzere Oda Hizmet Binasında bir araya geldiler.

Komite toplantısına SATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve komite üyesi Emrullah Terzioğlu ve Ahmet Çubuk ile komite üyeleri; Nejla Aydın, Ömer Necdet Aydemir, Reha Arslan, Murat Atalay katılırken yedek komite üyeleri; Aydoğan Arslan, Hüseyin Dinçer Hürcan, Erkan Gökner, Adnan Cenkçi, Fatih Boztepe hazır bulundu.

Toplantıda 28. Meslek Komitesinin çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın 3. Haftası Çarşamba günleri toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı. Toplantıda ayrıca Haziran Ayı içinde Komite Üyelerine ait veri tabanının oluşturulup, üyelerle etkin veri paylaşımı yapılmasına ve her ay yapılacak komite toplantılarına mesleki guruplara göre üyelerin davet edilerek etkin bir şekilde katılmalarının sağlanmasına karar verildi.

Kayıt dışı ticaretin her meslek gurubunda olduğu gibi 28. Meslek Komitesi üyelerini de derinden etkilemesi nedeniyle meslek gurupları bazında kayıt dışının önlenebilmesi için çalışmalar yapılması üzerine istişarelerde bulunuldu.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Terzioğlu komite olarak meslek grubu üyelerine sektörel anlamda en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarına başladıklarını dile getirerek “Bundan sonraki süreçte 28. Meslek grubu ile yan yana ilimize ve sektörümüze hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tüm üyelerimize yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber Tarihi : 27/5/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::