SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerinin yanında, Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u da  ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yeniden SATSO Yönetim Kurulu  başkanlığına seçilen Mahmut Kösemusul'u kutlayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u da tebrik etti. SATSO'nun  Mahmut Kösemusul ile yeni bir vizyon ve iyi bir çizgi yakaladığını söyleyen SANKO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, “SATSO'nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkanımızı oldukça başarılı görüyoruz. Bu vizyon ve istikrarlı çizginin devamı için Mahmut Kösemusul'un yeniden bu göreve seçilmesi bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin ve güzel temennilerin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Bizler Allah rızası için bu görevin başındayız. Allah bize duasını alacağımız hizmetler nasip etsin.  Türkiye ile birlikte Sakarya'mızın da büyümesi, gelişmesi ve iş dünyamız ile hedeflenen 2023 vizyonuna yakışır  proje ve hizmetlerle faydalı işler yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber Tarihi : 28/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::