Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2. Organize Sanayi Bölgesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Meral ve yönetim kurulu üyelerinin tebrik ziyaretine teşekkür eden Kösemusul " Önümüzdeki 4 yıl boyunca bundan önceki süreçte olduğu gibi yine iş dünyası ve bürokrasi arasında köprü olmaya ve sorunları gidermeye çalışacağız. SATSO tüm iş adamlarımızın evidir. Sakarya'nın gelişimi ile ilgili yol haritasını iş adamlarımız ve iş dünyası ile birlikte çizeceğiz.  Bölgelere verilen teşvikler konusunda OSB'lere yönelik teşviklerin geliştirilmesi ile ilgili de bir çalışma yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız olacak” dedi.

Kösemusul konuşmasının devamında ilimize yapılacak yatırımların ana ve yan sanayileri ile birlikte geldiğini ve gelmeye devam edeceğini belirterek “OSB'lerimizi bunlara hazır hale getirmeliyiz. İstihdamı artırmaya yönelik gayretlerimiz de devam edecektir. 2. Organize Sanayi Bölgesi de diğer OSB'lerimiz gibi bizim için önemli bir yere sahip. Orada hep birlikte ciddi çalışmalar yaptık. Bugün gelinen noktada katettiği yol bizim için önemli. Önümüzdeki dönemde iş adamlarımızın yatırımlarını artırması ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi daha da büyüyecektir" dedi.

2. OSB Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Meral ise, Organize Sanayi Bölgesinin çalışmaları hakkında bilgi vererek istihdam ihtiyacı olduğuna değindi. Meral "Burada daha fazla istihdam oluşturursak umuyorum ki sorunlarımız da bir o kadar azalacaktır" dedi.

Haber Tarihi : 29/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::