SATSO Çevre Komisyonu 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılacak olan “Küresel İklim Değişikliği, Etkileri Ve Bize Düşen Görevler” konulu çevre paneline ev sahipliği yapacak.

04 Haziran Salı günü (yarın) saat 14.00'te SATSO Meclis Salonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden M. Yücel İnce Moderatörlüğünde gerçekleştirilecek  “Küresel İklim Değişikliği, Etkileri Ve Bize Düşen Görevler” konulu panele, Toyota Türkiye CEO'su Orhan Özer, Kolza CEO'su Göktan Gürcü, SATSO Çevre Komisyonu Başkanı Önol Taşöz, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu panelist olarak katılacaklar.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul tüm Sakaryalıları ve üyelerimizi panele davet ederken şunları dile getirdi: “Küresel iklim değişikliğinin ciddiyeti ve önemi, insan yaşamı üzerindeki etkileri ile toplumsal ve kişisel olarak bireylerin yapması gerekenlerin detaylı bir şekilde irdeleneceği panel bugünün penceresinden gelecek nesillerin dünyasına bir bakış olarak nitelendirilebilir. Bizler bizden sonraki nesillere ne bırakmak istiyorsak bugün öyle ve ona göre yaşamalı ve şekillendirmeliyiz dünyayı. Bu itibarla söz konusu panele çevre dostu herkesi bekliyoruz.”

 

Haber Tarihi : 30/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::