Sakarya İl Özel İdaresi Başkanı Recep Soytürk Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yeni dönemde de İl Özel İdaresi ile işbirliği çerçevesinde çalışmalarına devam edeceklerini belirterek kurumlar arası diyaloğun önemine değindi. Kösemusul “ Sakarya'nın geleceğine dair kararlar alıp çalışmalar yaparken kentin tüm kurumları ile ortak vizyonda buluşmak çok önemli. Bizler iş dünyası olarak ilimize hizmeti kentin sanayi ve ticaretini geliştirerek yapmayı hedefledik ve bu doğrultuda da ilerlemeye gayret ediyoruz. Amacımız hizmet etmek Allah bize duasını alacağımız hizmetler nasip etsin” dedi.

İl Özel İdaresi Başkanı Recep Soytürk ise geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO Seçimlerinin Sakarya iş dünyasına hayırlı olmasını temenni ederek “SATSO ile bugüne kadar gelen pozitif yönlü iletişimin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Ziyarete, SATSO Yönetim Kurulu üyeleri; Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, Ömer Arslan Fatma Aygün Kahya, Murat Can, Yunus Tever de iştirak etti.

Soytürk ayrıca Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ'u da  makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Söz konusu ziyaretler karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 30/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::