Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi avukatlardan oluşan heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.

Kösemusul'u makamında ziyaret eden Hacıeyüpoğlu, SATSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek Sakarya Baro'sunun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ'u da ziyaret eden Baro Başkanı Hacıeyüpoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, Ömer Arslan, Fatma Aygün Kahya, Murat Can, Yunus Tever de hazır bulundu.

Ziyaret kentin sosyo ekonomik yapısı üzerine değerlendirmelerin ardından sona erdi

Haber Tarihi : 30/5/2013