Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileğinde bulundu.
SOSYAL DEVLET
SATSO eski Meclis Üyesi Necmi İbil ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'u ziyaret eden Sosyal Politikalar İl Müdürü Toprak, il müdürlükleri içerisinde 3 ncü olduklarının altını çizerek, “Yürüttüğümüz Sevgi Evi ve Koruyucu Aile çalışmaları ile başarılı bir çizgi yakaladık. Devlet himayesindeki çocuklarımızı cocuk evleri ve koruyucu ailelerle hayata katma çabası içindeyiz. Bugün 45 çocuğumuz koruyucu aile ile sıcak bir yuvada mutlu bir şekilde hayatlarına devam etmekteler. Sosyal devlet anlayışı ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.
YUVA SICAKLIĞI
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu çocuklar hepimizin. Toplum olarak, bu çocuklarımıza kucak açmak, onları en iyi şekilde yetiştirmek, onları korumak ve kollamak, onlara yuva sıcaklığını sunmak hepimizin görevi. İmkanı olan herkesin sosyal sorumluluk bilinci içerisinde bu çocuklarımıza yuva sıcaklığını sunmalı. Koruyucu Aile projesi bu anlamda gerçekten çok güzel bir proje” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 31/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::