Sakarya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ahmet Göktaş, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul' u ziyaret ettiler.
Sakarya Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Sabri Nazlı, Okul Öğretmeni Neziha Koru, öğrenciler Burak Enes İçköprü ve Nil Sekendiz ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'u ziyaret eden Okul Müdürü Ahmet Göktaş, okullarına yapılan yardım ve destekten ötürü teşekkür etti.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusum, sosyal sorumluluğun önemine değinerek, “Özel eğitime muhtaç çocuklarımızı topluma kazandırma adına bizde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu hepimizin görevi” dedi.
Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu üyesi Ömer Arslan ile Murat Can da hazır bulundu.

Haber Tarihi : 4/6/2013