Sakarya Makine İmalatçıları Derneği (SAMİB) yönetim kurulu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
ROL MODEL
SAMİB Başkanı Metin Kar ve yönetim kurulu üyeleri, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundular. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya'da ilk ihtisas organize sanayi bölgesinin (OSB) Makine İmalatçıları ile oluşturulduğunun altını çizerek, “Sizler çok güzel bir çalışma yaptınız ve ihtisas OSB lere rol model oldunuz. Sizi örnek alan birçok sektör kendi içinde kümelenme yoluna gidiyor. Mobilya İhtisas OSB' si, Gıda İhtisas OSB'si, Otomotiv İhtisas OSB' si çalışmaları başladı” dedi.
TARIM ARAZİLERİ
Hızla sanayileşmeye giden Sakarya'nın, zengin tarım arazilerinin korunmasına da büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Kösemusul, “Büyükşehir Belediye Başkanımız da bu konuda oldukça hassas. Bir karış tarım arazisini imara açmıyor. Bu zengin topraklarda katma değeri yüksek ürünler yetiştirmek, bu ürünleri en iyi şekilde değerlendirmek için de ayrıca bir çalışma içindeyiz” şeklinde konuştu.
YOL HARİTASI
“Sizlerden gelecek talepler bizlere yol haritası olacak” diyen Kösemusul, SAMİB' in Sakarya sanayisinde önemli bir yere sahip olduğuna da vurgu yaptı. SAMİB yönetimi SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u da makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi : 4/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::