Sakarya Sanayici İş Adamları Derneği (SASİAD) ile Sakarya Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği(SAGİAD) yönetimi, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ettiler.
SASİAD Başkanı Aydın Bahar, SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.
ÇOK GÜÇLÜYÜZ
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya'ya katkı sağlayacak projelerde birlikte hareket edilmesi halinde çok güzel işlerin ortaya çıkacağının altını çizdi. “Biz çok güçlüyüz, bu gücü de birlikteliğimizden almaktayız” diyen Kösemusul, “Ortak vizyon ile hareketle, ortak akıl ile bu şehri birlikte yöneteceğiz. Biz birbirimizle gazete manşetlerinden konuşmuyoruz. SATSO güçlü bir kurum. Hep birlikte çok çalışarak, Sakarya'yı Türkiye'nin yıldızı yapacağız” dedi.
FUAR ALANI
SASİAD Başkanı Aydın Bahar, ayrı gemilerde olsalar da Sakarya'ya hizmet noktasında birlikte olduklarını söyledi. Sakarya'nın halen bir fuar alanı bulunmadığına da dikkat çeken SASİAD Başkanı Bahar, “Fuar alanı konusunda artık bir sonuca ulaşmalıyız. Sizin de desteği ile konuşmaktan çıkıp, somut adımlar atmalıyız. Bugüne kadar 12 fuar düzenledik. Fuarlarımızı Şeker Fabrikası depolarında yapıyoruz. Bu yıl Şeker Fabrikası'nda yönetim de değişti. Fuara izin verecekler mi belli değil” şeklinde fuar alanında yaşanan sıkıntıyı dile getirdi.
ŞEHRE YAKIŞANI YAPACAĞIZ
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, şehrin fuar alanının yanında birde kongre merkezine ihtiyacı bulunduğunu da belirterek, “Biz ikisini bir arada yapabileceğimiz bir çalışma içerisindeyiz. Bir takım sıkıntılar var. Bunu aşabilirsek şehrimize çok güzel bir kongre merkezi ve fuar alanı kazandıracağız. Bu iş olumsuz sonuçlanırsa da elimizi yine taşın altına koyup, şehre yakışır bir fuar alanı için yer bulmaya çalışırız. Bu sorunu el birliği ile hep birlikte çözeceğiz” dedi.
PROJELERİ PAYLAŞTILAR
SAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdi Çelebi, yönetim kurulu üyeleri ve SAGİAD Girişimci Kadınlar Kulübü yönetimi ile birlikte yaptıkları ziyarette, hazırladıkları birkaç projeyi de SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile paylaştılar.
ETLE TIRNAK GİBİYİZ
SATSO'nun iş dünyasını temsil eden en büyük kuruluş olduğuna dikkat çeken Kösemusul, “Sizin fikirleriniz bizim için çok önemli. Sizinle aynı yoldayız. Hizmet anlamında etle tırnak gibiyiz. Biz birlikte olursak güçlü oluruz. Güçlü olmanın yolu da diyalog. Bizim kafamızın arkasında bir plan yok. Sakaryamız'a katkı sağlayacak tüm projelerde birlikte hareket edip, Sakaryamız'ı layık olduğu yere birlikte taşıyalım” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 5/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::