Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası otomotiv faaliyetleri ile iştigal eden 21. Meslek Komitesi üyeleri, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen SATSO seçimlerinin ardından ilk olağan toplantısı nedeniyle Oda Hizmet Binasında bir araya geldi.

Komite toplantısına, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Komite Üyesi Burhan Akçam, Meclis ve Komite Üyeleri; Melih Kaykayoğlu, Hamit Bayraktar, Komite Üyeleri; Levent Bayraktar, İbrahim Adak, Fikret Tek, Harun Sandıkçı iştirak etti.

Komite üyeleri arasında görev dağılımının yapıldığı ilk toplantıda Komite Başkanlığına Levent Bayraktar seçilirken Başkan Yardımcısı İbrahim Adak oldu.

Komite üyelerinin tam katılım gösterdiği toplantıda, 21. Meslek Komitesinin çalışma yol haritası belirlenirken komite üyelerinin her ayın son Salı günü toplanarak aylık olağan toplantılarını gerçekleştirme kararı alındı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akçam Komite olarak meslek gruplarında faaliyet gösteren üyeler ile sürekli iletişim ve işbirliği ortamında çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Akçam ,  komite olarak meslek grubu üyelerine sektörel anlamda en iyi hizmeti vermek adına hizmet etmenin önemine de değindi. Akçam “Komite olarak, değişen ve gelişen dünyada sektörümüzü bir adım daha ileri götürebilmek adına çalışmalar planlıyoruz..Üzerimize düşenin en iyisini yapmak için buradayız, yeni dönemin tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber Tarihi : 6/6/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::