TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek yeni dönemde görevlerinde başarılar diledi.

SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ'un da iştirak ettiği ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmaları ve projeleri hakkında Karacan'a bilgi verdi.

Kösemusul, Ticaret ve Sanayi odalarının, üyelerinden aldığı güçle, yine üyelere ve şehre hizmet etmek amacıyla yürüttükleri çalışmaların, gerek katma değer gerekse, birlik ve beraberliğin perçinlenmesi anlamında ciddi bir önem arz ettiğini vurguladı. Bu bağlamda Otomotiv Çalıştayı örneğini de veren Kösemusul, çalıştaydan sonraki süreçte, kentin bu uzun soluklu çalışmanın meyvesini yemeye başlayacağını ifade etti.

Yerel yönetimler bazında olduğu gibi ulusal nitelikte de kurumlar arası işbirliğinin önemine değinilen ziyarette ticaret ve sanayi odalarının ilin en büyük sivil toplum örgütü olması hasebiyle üstlendikleri sorumluluğun da bir o kadar büyük olduğunun altı çizildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan oda binasını ve çalışmaları çok beğendiğini söyleyerek başkanları tebrik etti.

Komşu olan iki kenti sosyo ekonomik durumu üzerine değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

 

 

Haber Tarihi : 9/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::