Doğu Marmara Esnaf Kefalet Kooperatifi Birlik (SESKOB)Başkanı Ali Yılmaz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
TAKTİR EDİYORUZ
Ziyarette SESKOB Başkanı Ali Yılmaz'a, Erenler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Tükenmez, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi, Ali Fuat Paşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Duray Ölmez ve Pamukova Kooperatif Başkanı Mustafa Ünerler eşlik etti. SATSO' nun yapmış olduğu proje ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini ve taktir ettiklerini söyleyen SESKOB Başkanı Ali Yılmaz, kooperatif olarak esnaf ve sanatkarlara yönelik yaptıkları hizmetlerden bahsetti.
MANŞETLERDEN KONUŞMADIK
Demokrasi bayramı dediğimiz, iş dünyasına yakışır bir seçim yaptıklarını söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “85 meclis üyemiz ile birlikte Sakaryamız'n gelişimine katkıda bulunacak güzel hizmetlere imza atacağız. Tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket ettiklerini kaydeden Başkan Kösemusul, “Biz kimseye gazete manşetlerinden konuşmadık. Bu şehre hizmet noktasında her şeyi karşılıklı görüş alış-verişinde bulunarak çözdük, yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber Tarihi : 13/6/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::