SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul , Meclis Başkanı Akgün Altuğ, STB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ATB Başkanı Şener Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TZOB Genel Şemsi Bayraktar'ı ziyaret ettiler.
BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Geçtiğimiz ay yapılan oda ve borsa seçimlerinin ardından oluşan yönetim, meclis başkan ve üyeleri önce Sakaryalı olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret ederek, yönetimlerini tanıtıp fikir alış-verişinde bulundular. Ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Z.Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Odası (ATB) Başkanı Şener Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri birlik- beraberlik mesajları verdiler.
ORTAK AKIL-ORTAK VİZYON
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından oldukça sıcak karşılanan Sakarya heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu'na proje, çalışma ve hizmetler hakkında da bilgi verdiler. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, demokrasi bayramı dedikleri iş dünyasına yakışan bir seçim yaşadıklarını belirterek, “Ortak akıl ve ortak vizyon çerçevesinde meclisimiz ve Sakarya'da ki erklerle birlikte şehrimize ve ülkemize katkı sağlayacak hizmetler vermek için yeniden yola çıktık. Birlik beraberlik içerisinde güzel projeler üreterek, duasını alacağımız hizmetler vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
SAKARYAYA YAKIŞAN TABLO
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, gördüğü tablo karşısında oldukça mutlu olduğunu belirterek, “İşte Sakarya'ya yakışan bir tablo. Bu birlik ve beraberliğiniz beni ziyadesiyle memnun etti. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde bereket, ayrılığın olduğu yerde azap vardır. TOBB olarak hazırladığınız her projenin, ülkemize ve şehrinize katkı sağlayacak her hizmetin yanında olacağımızı bilmenizi isterim ” dedi.
Haber Tarihi : 13/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::