Ferizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbislerine, arazi düzenlenmesine yönelik bilgi verildi. Vali Mustafa Büyük başkanlığında, SATSO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, arazinin altyapısı da gündemde yer aldı.
Vali Mustafa Büyük'ün yanında, Ferizli OSB Başkanı Kaymakam Orhan Çiftçi, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci'nin de hazır bulunduğu toplantıda, Ferizli OSB Müdürü Emre Gündoğdu genel bilgiler verdi.
Ferizli OSB'nin en son parsel arsa tahsisinin Ocak 2013'teyapılmasıyla beraber, arsa tahsislerinin tamamlandığını belirten OSB Müdürü Gündoğdu, “59 adet sanayi parselimiz, 29 müteşebbisimize tahsis edilmiştir. Tahsislerimizin tamamlanmasının ardından siz müteşebbislerimizden parsellerini birleştirmek isteyenlerin istedikleri doğrultuda imar planlarımızda hem tahsis hem tadilat çalışması yapmış olup, şuan itibari ile Bakanlığa sunum aşamasındadır. Organize Sanayi Bölgemizin bağlantı yolu hazırlanmış ve onaylanmıştır” dedi.
Harita Mühendisi Hüseyin Aliosmanoğlu ise arazi üzerinde yapılacak olan düzenleme çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Toplantıya katılan müteşebbislerden gelen soruları da yanıtlayan Aliosmanoğlu, arazi düzeltme ve yol maliyetleri hakkında da müteşebbisleri bilgilendirdi.
Haber Tarihi : 14/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::