Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Baba sevgisinin çok özel bir bağ olduğunu vurgulayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul,“Onlar kendinden önce çocuğu için yaşayan, insanın maneviyatını besleyen iki ana damardan birisidir. Yanımızda olsa da olmasa da, bize aşıladığı değerleri ve sevgisini hissettiğimiz sürece, arkamızda her daim duran bir çınar gibidirler” diye konuştu.

Kösmusul, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Baba sözcüğü, çoğumuzun zihninde öncelikle sırtımızı dayayabileceğimiz güvenli bir liman, kendi canının dahi ötesinde fedakârlık ve şefkat duygularını çağrıştırır. Baba, aile yapımızın temel direğidir.

Çocuklar olarak da sadece babalar gününde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, sağladıkları imkânları en iyi şekilde değerlendirerek ülkesine, milletine layık evlatlar olabilmeliyiz. Bu babalarımıza verebileceğimiz en büyük hediyedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına bütün babaların bu anlamlı gününü en içten duygularımla tebrik ediyorum.”
Haber Tarihi : 16/6/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::