Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası petrol istasyonu işletmecilerinden oluşan 20. Meslek komitesi üyeleri, meslek grubu üyeleri ile İş Sağlığı İş Güvenliği ile ilgili bilgilendirme toplantısında bir araya geldiler.

Tunatan Tesislerinde düzenlenen toplantıya meslek grubundan oldukça yoğun bir katılım oldu. Aynı zamanda tanışma kaynaşma toplantısı olarak da tertip edilen programa, SATSO Meclis Üyesi ve Komite Üyesi Ali İhsan Bakım, Besim Kıratlı, Serkan Özçiftçi, Komite Başkanı Haluk Yıldız, Başkan Yardımcısı Cemalettin Çatalbaş, Komite üyesi Fatih Eren ve meslek grubu üyelerinin tamamına yakını iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis ve Meslek Komitesi üyesi Ali İhsan Bakım, üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek SATSO Yönetimi ve üyeler arasında bir köprü oluşturacaklarını, sektörün sorunlarının çözümü noktasında her türlü gayreti göstereceklerini dile getirdi.  Bakım “ Biz SATSO çatısı altında geniş bir aileyiz, bu birlikteliği sürekli kılmak ve sektörün çıtasını yükseltmek için Yönetim Kurulu'nun desteği ile hizmet etmeyi hedefliyoruz” dedi. Bakım ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılacak teftişlerde istenen belgeler ile ilgili de bir sunum yaparak meslektaşlarının evraklarını tamamlamaları konusunda uyardı

Üyelere, İş Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda detaylı bilgi veren İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı İlyas Demirci söz konusu 6331 sayılı İSG Kanunu ile işverene ciddi sorumluluklar getirildiğine dikkat çekerek konunun çalışanlar açısından da büyük önem arz ettiğini her iki tarafın da gereken titizliği göstermesi gerektiğini vurguladı.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği bilgilendirme toplantısının ardında yemekte bir araya gelen üyelere Meslek Komitesi tarafından hazırlanan bir üye beklentilerine yönelik anket dağıtıldı. Program geç saatlere kadar oldukça sıcak bir ortamda devam etti.

Haber Tarihi : 17/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::