Sakarya Müteahhitler Birliği yönetimi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ettiler.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanında, Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u da tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunan Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, kentimizdeki yapılaşmada Sakaryalı müteahhitlere öncelik verilmesini için destek istedi.
BÜYÜK GÖÇ ALACAĞIZ
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 4 yıllık yeni bir meclis oluştuğunu belirterek, “Sakarya'da Organize Sanayi Bölgeleri'ne (OSB) ilgi her geçen gün artıyor. Biz sanayi ile şehri büyütürken, sizlere de büyük ihtiyaç duyulacak. Sanayi ile birlikte Sakarya'mız önümüzdeki 3- 4 yıl içinde büyük göç alacak. Dolayısıyla hem sanayi hem konut inşaatına ihtiyaç duyulacak. Fizik kuralına göre boşluklar anında dolar. İşte bu boşluklar dışarıdan birileri ile dolmadan, Sakaryalı müteahhitlerimiz ile dolduralım. Size nasıl katkı sağlarız, oturup hep birlikte konuşalım. Biz sizin emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.
BİR VER ON AL
Sakarya'nın bulunduğu coğrafi konum dolayısı ile Türkiye'nin en bereketli topraklarına sahip olmanın yanında, sanayi alanında da hızla büyüme gösterdiğine dikkat çeken SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, “Yatırımcıların gözü şehrimizde. Sakarya'da yatırım yapan bir verip, on alacağını biliyor artık” dedi.
Haber Tarihi : 18/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::