Sakarya Ticaret Borsası yeni yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ve Yönetim Kurulu Üyeleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Şehir ekonomisine güç katan kurumlar olarak bir sinerji oluşturduğumuza inanıyorum. Sahip olduğumuz potansiyelimizi maksimum seviyede değerlendirerek, taşın altına elimizi koyarak şehrimize vizyon katmaya devam etmeliyiz” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası ile yapılan ortak çalışmalara da değinen Kösemusul, SATSO Tarım ve Hayvancılık Komisyonu ile birlikte Sakarya Ticaret Borsasının ortak projeler üzerinde çalışmasının verimli olacağını ifade etti.

STB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ise yeni dönemde SATSO Yönetimine başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mete ayrıca kentin en büyük sivil toplum örgütü olan SATSO ile ortak vizyonda ve aktif bir şekilde çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyarette özellikle tarım alanlarının verimli bir şekilde değerlendirilerek tarımsal ürünlerden maksimum seviyede fayda sağlamanın günümüz koşullarındaki önemine değinildi.

Heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ'u da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Tarihi : 20/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::