İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
SATSO'nun eğitime büyük destek verdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı, “SATSO'nun Arifiye İlçemiz de yaptıracağı Endüstri Meslek Lisesi'nin yanında, yine SATSO'nun girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Serdivan İlçemize yaptırılacak olan TOBB Kız Endüstri Meslek Lisesi protokolleri imzalanarak, ihale aşamasına geldi. Her iki okul içinde SATSO Yönetim Kurulu ve meclisine teşekkür ediyorum. İlimizin ihtiyacı olan iki önemli eğitim kurumunun temelini hep birlikte atacağız. Eğitim camiası adına eğitime verdiğiniz bu katkılardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ticaret ve Sanayi Odası olarak, daha önceden de SATSO Ticaret Lisesi yaptırdıklarının da altını çizerek, “Bunlarla birlikte eğitime 3. Okul kazandırmış olacağız. Sakarya'mıza hayırlı olsun. Eğitime katkımız sadece okullarla sınırlı değil. Üniversite Sanayi İşbirliği çerçevesinde 3+1 ve 7+1 projelerimiz ile üniversite öğrencilerimize sanayimizin kapılarını açtık. Eğitime yönelik çalışmalarım devam edecek” şeklinde konuştu.
Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya da hazır bulundu.
Haber Tarihi : 20/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::