Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programına 8 ülkeden katılan 100 işadamı arasından oluşturulan heyet, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret etti.

Sakarya Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (SAGİAD) ev sahipliğinde ilimize gelen Senegal, Uganda, Moğolistan, Kazakistan, Mali, Cape Verde, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Karadağ'lı işadamları, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Orhan Yılgenci, Günay Güneş ve Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Öztürk tarafından ağırlandı. SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi'nin de hazır bulunduğu ziyarette, yabancı işadamları kendilerini tanıttı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Dünya Ticaret Köprüsü'nün Sakarya'da da yapılmaya başlanmasının, Sakarya ticareti için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Yüzlerce firma yurt dışından gelen ülkelere malzeme satma imkanı bulabilecek” dedi.

Türkiye ile ticaret yapmak istediklerini söyleyen yabancı iş adamları, Türk mallarının kalitesi ve işçiliğinin çok güzel olduğunun altını çizdiler.


Haber Tarihi : 21/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::