Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

SATSO'nun şehrin ekonomisine yön veren, şehrin ticaret ve sanayi alanında gelişimine öncülük eden önemli bir kuruluş olduğunun altını çizen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yeni yönetim ile birlikte SATSO'nun Sakarya'ya güzel hizmetler vereceğine inandığını söyledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO olarak yaptıkları çalışma ve projeler hakkında Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a bilgi veridi.  Serdivan'ın, Sakarya'nın en çok göç alan, en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi olduğunu söyleyen Kösemusul, özellikle Sapanca Gölü kenarında yapılan düzenlemenin hem gölün korunması, hem de halkın nefes alacağı güzel bir hizmet olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Alemdar'ı kutladı.

Sapanca Göl'ü kenarında yaklaşık 2 km lik bir alan üzerinde düzenleme çalışması yaptıklarını belirten Serdivan Belediye Başkanı Alemdar, “Halkımızın aileleriyle rahatlıkla gidip çay içip, dinleneceği, yürüyüş yapabileceği nezih bir tesis yaptık. İnşallah Ramazan'ın ilk akşamı orada Sapanca Gölü'nün eşsiz güzelliği karşısında çaylarımızı içebileceğiz” dedi.

 

Haber Tarihi : 26/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::