Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret ederek, hem Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ‘u hem de Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u tebrik ettiler.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, yönetim kurulu üyeleri Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Ömer Arslan ve Burhan Akçam'ın da hazır bulunduğu ziyarette, karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunuldu. Sapanca'nın Gölü ve doğal güzellikleri ile turizm ve kongre merkezi olmaya aday bir ilçe olduğunu söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Merkez İlçe Adapazarı'nda da Başkan Süleyman Dişli'nin verdiği hizmetlerden övgüyle bahsetti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, belediye başkanları olarak şehrin gelişimine ve halka refah,  huzur içinde yaşayabilecekleri yaşam alanları sunma adına en iyi hizmeti verme yarışı içinde olduklarını belirtirlerken, “Şehrin sosyo-ekonomik gelişiminde SATSO'nun rolü büyük. Sanayi alanında şehrimiz her gün yeni bir yatırımcıya kapılarını açıyor. Gelen her yatırımcı ile şehrimizde istihdamın yanında ticarette canlanıyor. Bizler belediye olarak dün olduğu gibi bugünde sizlerin yanındayız” diyerek, birlik beraberlik mesajları verdiler.


Haber Tarihi : 27/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::