Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Plastik ve kauçuk imalatçılarından oluşan 32. Meslek Komitesi meslek grubu üyeleri ile bir araya geldi.

Nehirland Restoran da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meslek Komitesi Başkanı Yalçın Çoban,32. Meslek Grubundan Meclis Üyeleri Yunus Zor, Necati Yaprak, 32. Meslek komitesinden meclis eski üyeleri Davut Bayram ve Ahmet Köprülüoğlu ile Meslek komitesi üyeleri ve meslek grubu üyeleri iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Komite Başkanı Yalçın Çoban davetlilere hoş geldiniz diyerek komite olarak meslek grubu üyeleri ile sürekli iletişim halinde olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise SATSO camiası içinde meslek komitelerinin ayrı bir yeri ve önemi olduğuna dikkat çekerek komitelerin üyelerin sorunlarının çözümü noktasında kilit görevi gördüklerini belirterek komitelerin, üyelerden gelen sorunların yönetime aktarılması hususunda titizlikle davranmalarını özellikle belirtti. Kösemusul “Komitelerin ciddiyetle hizmet etmeleri ve çalışmaları SATSO'nun çalışması demektir çalışan SATSO ise gelişen Sakarya demektir” diyerek konunun önemini dile getirdi.

SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ise komitelerin birlik ve beraberlik içinde üyelere ve Sakarya'ya hizmet etmelerinin önemine değinerek birlikteliğin verdiği gücün önemini vurguladı. Altuğ, üyelerin sorunlarının meslek komiteleri tarafından meclise ve yönetim kuruluna iletilmesi gerektiğini dile getirerek üyelerin yaşadığı mesleki sorunların çözümü için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından 32. Meslek Komitesi üyeleri geçmiş dönem hizmetlerinden dolayı 32. Meslek komitiesi meclis eski üyelerine plaket takdiminde bulundular. Komite üyeleri ayrıca SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a da çalışmalarında başarılar dilemek amacıyla günün önemine ithafen plaket takdiminde bulundular.

Kahvaltılı tanışma toplantısına katılan üyeler de birbirileri ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek vesile olan komite üyelerine ve SATSO Yönetimine teşekkür ettiler.

Haber Tarihi : 28/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::