Ferizli Kaymakamı Orhan Çiftçi, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek, tebrik ettiler.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (SATSO) Sakarya ekonomisine yön veren, sanayinin yanında Sakarya'nın; turizm, tarım ve hayvancılığının gelişimine de büyük katkı sağlayan bir kurum olduğunu kaydeden Ferizli Kaymakamı Orhan Çiftçi, yeni yönetim ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a başarılar diledi.
Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, SATSO'nun girişimleri ile kurulacak olan Ferizli Organize Sanayi Bölgesi'nin, ilçenin gelişimine büyük katkı sağlayacağının altını çizerek, “İstihdamın yanında, ilçe ekonomimize de katkı sağlayacak olan Ferizli OSB'ye büyük önem veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, “Biz hizmet için buradayız. 24 saat üyelerimiz ve Sakarya'mızın hizmetindeyiz. Allah bize duasını alacağımız hizmetler yapmayı nasip etsin. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve meclisimiz ile Sakarya'mıza en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 4/7/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::