SATSO 7.Meslek Komitesi, tanışma ve kaynaşma toplantısında grup üyeleriyle,  bir araya geldi.

Toplantıya, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 7. Meslek Komitesinden Meclis Üyeleri; Faruk Öz ve Adem Bilgen, Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, Başkan Yardımcısı Mustafa Çiftçi, Komite üyesi Atilla Beyazhan ve meslek grubu üyeleri katıldı.

SATSO Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Seçimlerde, birçok meslek grubunda birden fazla liste yarıştı, hiç kaybeden olmadı. Meslekte birlik ve beraberlik adına hareket edildi. Bizler de yeni arkadaşlarımızla birlikte iyi niyetli, güzel çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı. Kösemusul'un ardından SATSO 7.Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş konuştu.

Çatalbaş, “Bizler hem ilimize hem de sektörümüze nasıl kakı sağlarızın peşindeyiz. Tüm gücümüzle mesleğin birliği ve beraberliği adına çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından geçmiş dönemde 7.Meslek Komitesi'nden SATSO meclis üyeliği yapan isimlere Mahmut Kösemusul ve yeni meslek komitesi üyeleri tarafından plaket verildi.

Haber Tarihi : 4/7/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::