Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 31. Meslek Komitesi tarafından üyelerine yönelik düzenlenen Microsoft eğitimi, SATSO Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.
Microsoft Türkiye Distribitörü Logosoft tarafından verilen eğitime SATSO Genel Sekreteri Uğur Tın da katılırken, 31. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Necmettin Kırık ve Behlül Bayrak da hazır bulundu. Çok sayıda bilişim firma yöneticisinin katıldığı semineri Logosoft Microsoft İş ve Kanal Geliştirme Sorumlusu Uğur Yılmaz ile Teknik Sorumlu Ahmet Sarıkaya verdi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Uğur Yılmaz, “Sakarya'nın önde gelen iş ortaklarımız ile Microsoft yeni Teknolojileri ve ürün ailesini değerlendirmek, Sakarya bileşim pazarının yapısını konuşmak amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında bugün buradayız. Bundan sonra da iş ortaklarımıza destek çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.
31. Meslek Komitesini temsilen konuşan SATSO Meclis Üyesi Necmettin Kırık, “Bilişimciler olarak mecliste ilk defa temsil ediliyoruz. Bundan sonra mesleki eğitimlere ağırlık vermek ve üyelerimizi yararlandırmak istiyoruz. Bütün meslek mensuplarının bileşim sektörüne ihtiyacı var. Günümüz bileşim çağı ve her meslek kolu mutlaka bir bileşimci ile çalışmak zorunda” diyerek, bileşim sektörünün önemine değindi.
Seminerde Microsoft yeni ürün ailelerinden Office 365, Bulut Teknolojileri, Lisanslama Modelleri ve Microsoft Kanal Programları eğitimleri verildi.
Haber Tarihi : 4/7/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::