Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ramazan ayı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Kösemusul, "Mübarek Ramazan ayı tüm İslam alemine, ülkemize ve Sakarya'mıza bolluk, bereket ve huzur getirsin" dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, mesajında şunlara yer verdi:
"11 ayın sultanı, üç ayların en değerlisi mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ramazan ayı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, yardımlaşma, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bu ay fırsat bilinerek yapılan ibadetler, iftarlar, sahurlar toplumsal kaynaşmamız, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından da büyük önem taşımaktadır. Toplumumuzun en önemli harcı olan Müslümanlığın bu en güzel günlerini gereği gibi idrak edebilmek her Müslüman'ın en önemli hedeflerinden birisi olmalıdır. Bu mübarek günler vesilesiyle, yoksulları, kimsesizleri ve zorda olanları hatırlamak toplum olabilmenin en önemli göstergelerinden birisidir. Ayrıca inananlar için eşsiz bir ilham kaynağı, tüm zamanlara ve tüm mekanlara hitap eden Kur'an'ın nuruyla aydınlanmak onun feyzinden yararlanmak da yine bugünler vesilesi ile bize nasip olacak güzellikler arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayı tüm İslam alemine, milletimize ve Sakarya'mıza bolluk, bereket ve huzur getirsin."
Haber Tarihi : 8/7/2013