Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan SATSO Heyeti İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

SATSO heyeti adına İl emniyet Müdürü Ali Bilkay'a ilimize atanmasından dolayı hoş geldiniz diyen ve yeni görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, konuşmasında ayrıca ilimizin sasyo-ekonomik yaşamı hakkında bilgiler verdi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurumsal yapısı ve işleyişi hakkında da açıklamalarda bulunan Altuğ, SATSO'nun hem bölgenin hem de Türkiye'nin en büyük 10 Odası arasında yer aldığını belirtti.

İlimizin tarım ve sanayi alanında hızla geliştiğini ifade eden Altuğ açıklamalarının devamında;  “Ülkemizin önce gelen illerinden biriyiz. İlimiz bulunduğu lokasyon ve sahip olduğu potansiyeller ile yatırımcılar açısından  önemli bir cazibe merkezi olarak görülmekte. Bizde SATSO olarak ilimizin ekonomik gelişmişliğini her alana yaymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Osmanlıdan günümüze ilimiz önemli bir pazar hüviyetine sahiptir. Sahip olduğu kültürel zenginlikte ilimiz adına büyük bir şanstır. Bu kültürel zenginliği ekonomik zenginliğe dönüştürmek için SATSO olarak  ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaktayız. İl Emniyet Müdürlüğümüz ile de zaman zaman ortak projelerde yer aldık. SATSO  bu şehrin nasıl bir portresi ise Emniyet Müdürlüğü'müz de bir portredir. Emniyet Müdürlüğümüzce yapılacak çalışmalarda ortak olarak yer almaktan ve destek vermekten mutluluk duyarız” diyerek açıklamalarına son verdi.    

İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay SATSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Osmanlı mozaiği bir şehirde görev yapıyor olmaktan son derece muylu olduğunu belirtti. Sakarya'nın kültürel yapı olarak çok zengin bir şehir olmasının büyük bir şans olduğunu, bu kültürel zenginliği Sakaryalılık ruhuna dönüştürmenin ile büyük kazançlar sağlayacağını belirtti.

İl Emniyet Müdürlüğü olarak sosyal projelerde yer almaktan, SATSO ve diğer kurumlarla işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirten Bilkay; “Teşkilatımızın eksikliklerini tespit edip halkımızın huzurunu sağlayacak en güzel uygulamaları hizmete sokmak amacındayız. Teşkilat olarak şehrin güveni ve huzurunu sağlamak için el birliği ile çalışacağız. Bu noktada gelecek olumlu ve yapıcı her türlü öneriye açığız. İlde faaliyete geçen Mobese  Sistemi halkın huzurunu ve güvenliğini sağlamak için önemli bir hizmettir. Zaman içerisinde bu sistem sayesinde ildeki suç oranında büyük bir düşüş olacaktır. Teşkilatımızın tüm çalışmalarındaki amacı halkımızın  huzurunu sağlamaktır.” Diyerek açıklamalarına son verdi.

SATSO Heyetinin İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı ziyareti karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 2/2/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::