Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin bugün gerçekleştirilen genel kurulu tamamlandı. Genel Kurul'da mevcut Başkan M. Rifat Hisarcıklıoğlu güven tazeledi.

Gerçekleştirilen Genel Kurul'da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçildi.

Bin 740 kayıtlı delegenin bin 734'ünün imzasıyla aday gösterilen Hisarcıklıoğlu, seçim öncesi yaptığı teşekkür konuşmasında, uzun süredir devam eden bir seçim maratonunun içinden geçtiklerini belirterek, "Allah'ın izniyle bugün camiamızın seçim döneminin son aşamasını tamamlıyoruz. Ben sizin başkanınız olmaktan ve hep birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duydum" dedi.

Toplam 30 kişiden oluşan ve Türkiye'deki tüm delegasyonun oylaması ile sonuçlanan seçimin ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da bir açıklamada bulundu.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçilen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Sakarya adına bir başarıdır. Birlik başkanımız ve tüm oda borsa temsilcilerimizin gösterdiği teveccüh ile seçildiğim konsey üyeliği görevini en iyi şekilde layikı ile yerine getirmeye gayret edeceğim. En büyük amacımız ilimizi ve üyelerimizi adım adım ileriye taşımaktır, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun” dedi

Haber Tarihi : 1/8/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::