Geçtiğimiz gün yapılan TOBB Genel Kurulu neticesinde Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçilen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul bu sabah gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Konsey Başkan Yardımcılığı görevine getirilen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Sakarya'da üyelerin başarısı odamıza yansımaktadır. Odamızda meclis üyelerimizin, yönetim kurulumuzun, meslek komitelerimizin ve oda çalışanlarımızın gayretleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve birlik bünyesinde takdir toplamıştır.

TOBB Genel Kurulu neticesinde Oda delegasyonumuzun başarılı temsili ile seçildiğim Konsey Başkan Yardımcılığı görevini Sakarya için en değerli ve en verimli şekilde yerine getireceğimin bilinmesini isterim” dedi.

Türkiye genelinde 30 üyeden oluşan TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'nin Başkanı ise Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım oldu.

Haber Tarihi : 2/8/2013