Altuğ, TOBB'un Stratejisini belirleyenler arasında

Toplam 365 oda ve borsa ve 1.3 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan TOBB'un Ankara'da gerçekleştirilen 69. Genel Kurulu'nda, 4 yıl boyunca görev yapacak yeni yönetimi belirlendi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın iki başkanı da TOBB'da önemli görevlere getirildi.

Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, "TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu" üyeliğine de seçildi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği bünyesinde bu yıl ilk defa oluşturulan Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'na seçilen SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ "Türkiye'nin ekonomiye yön veren en önemli kurumlardan olan TOBB, yeni dönemde de önemli hizmetlere ve projelere imza atacaktır. Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu üyesi olarak TOBB çatısı altında aldığım görevi, ilimiz ve bölgemiz için maksimum fayda ile yerine getirmeye gayret edeceğim. 69. Genel Kurul'unda SATSO olarak aldığımız görevlerle Sakarya'nın her alanda en iyi şekilde temsil edileceğini düşünüyorum” dedi.

Haber Tarihi : 3/8/2013