SATSO 28. Meslek Komitesinde (Temizlik-güvenlik-müşavirlik-ve Danışmanlık Faaliyetleri Meslek Grubu) faaliyet gösteren ve özel güvenlik hizmetleri/ eğitimi veren firma temsilcileri; Özden Doyuran, Ayhan Dalarslan, Engin Bal, Olgun Sert, Doğan Tay, Melik Nasır Esirci'den oluşan heyet Sakarya il Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı makamında ziyaret etti.
 

İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Bilkay'a görevinde başarılar dileyen komite üyeleri ayrıca Bilkay'a, ilimizdeki özel güvenlik hizmeti ve eğitimi veren firmalar ile sektörün ilimizdeki durumu hakkında bilgi verdiler.

SATSO Yönetim Kurulu ve 28. meslek komitesi üyesi Özden Doyuran emniyet müdürlüğü ve özel güvenlik hizmeti veren firmaların karşılıklı işbirliği içerisinde çalıştıklarını ve birbirlerinin partneri olduğunu, bundan sonraki süreçte de bu yakın ilişkilerin ve işbirliğinin artarak devam edeceğine inandıklarını dile getirdi. Sektörel sorunlara da değinen Doyuran, “bekçilik kültürünü  özel güvenlik firmaları haline getirerek profesyonel bir bakış açısı ve farklı bir anlayış kazandırdık, bu çok kolay olmadı. Mesleği profesyonel olarak icra eden ve işine sahip çıkan insanlarla çalışmak bizi memnun ediyor.” diyerek mesleğin hakkını vermek gerektiğini dile getirdi.

 

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay tüm kurum ve kuruluşlarla kanunlar çerçevesinde karşılıklı işbirliği ve iyi ilişkilerde bulunacaklarını ifade etti. Bilkay konuşmasının devamında her sektör ve meslek dalında olduğu gibi güvenlik hizmeti veren firmalar açısından da eğitimin çok önemli olduğunu ve görevi icra eden kişilerin mesleki donanıma sahip olmalarının ciddiyet arz ettiğini vurguladı. Güvenlik firmalarının verdiği hizmetin  çok ciddi ve önemli olduğunu dile getiren Ali Bilkay insanların da bu bilince sahip olması gerektiğinin altını çizdi.

 

SATSO 28. Meslek Komitesi üyelerinin İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı ziyareti karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

 

 

 

Haber Tarihi : 5/2/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::