Ferizli OSB Yönetim Kurulu Üyeleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başkanlığında toplandı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kösemusul, Ferizli OSB'sinde altyapı çalışmalarının son aşamaya geldiğini ve önümüzdeki yılın başından itibaren fabrika temellerinin atılacağını kaydetti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başkanlığında yapılan toplantıya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli OSB Müdürü Emre Gündoğdu ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı.
Toplantının sonunda bir açıklama yapan Kösemusul, “Ferizli OSB'de önümüzdeki zaman diliminde yapılacak olan hafriyatlar, yolların ve dolguların yapılması için çalışmalarımızın son aşamasına geldik. En yakın zamanda ihaleye çıkacağız. 2014 yılı başlarında fabrikaların temellerinin birer birer atılmasını bekliyoruz” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, “Faaliyete geçecek olan OSB sadece Ferizli'nin değil Sakarya'nın en hareketli bölgesi olan kuzey bölgesinin ekonomik anlamda daha da hareketlenmesini sağlayacak. Fabrikalar faaliyete geçtikçe iş istihdamında da büyük artış sağlanacak. Bu konuda sadece belediyemiz değil kuzey bölgesindeki esnaflarımız da gelişmeleri yakından takip ederek bizden sık sık gelişmeler hakkında bilgi alıyorlar” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 3/9/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::