Microsoft Türkiye ve Microsoft Türkiye Distribütörü Logosoft A. Ş. Yöneticileri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Güneş tarafından ağırlanan Microsoft Türkiye Yöneticisi Yavuz Buruk ve beraberindeki heyete SATSO 31. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyesi Necmettin Kırık ve komite üyeleri de eşlik etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Günay Güneş söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Teknoloji anlamında dünyada katlanarak hızla devam eden bir ilerleme var. Sistemin gerisinde kalmamak için gayret etmek ve var olan fırsatları değerlendirmek gerekir. Teknoloji hizmetleri değerlendirilirken sadece ticari anlamda düşünmek doğru değil, hizmetin devamlılığı esastır. Doğru yazılımların doğru içerik ve amaçla kullanılması çok önemli, verimliliği hesaplandığı zaman ödenen bedel fazla gelmez” dedi.

Teknolojiyi doğru anlayarak doğru kullanmanın ve gelişmeleri yakından takip etmenin iş dünyasına getirdiği artıları dile getiren SATSO BaşkanYardımcısı Günay Güneş “Günümüzün rekabetçi iş dünyasında, değişimi öğrenmek, planlamak ve uygulamak bir işletmenin uzun dönemde yaşamını sürdürmesi ve başarısı için en önemli öncelik olarak görülmektedir. Bu değişimin itici gücünü teknolojik gelişmeler oluşturmaktadır. Dolayısıyla, bilişim sektörünün iyi anlatılarak iyi anlaşılarak uygulanması bir kat daha önem arz ediyor. Bu bağlamda bilişim konusunda çalışmaları takdirle karşılıyoruz”  dedi.

Söz konusu ziyarette konuşan Microsoft Türkiye Yöneticisi Yavuz Buruk, gelişen teknolojiyle birlikte iş dünyasının da bir değişim ve dönüşüm sürecine girdiğini belirterek teknolojinin iş dünyası üzerinde karmaşadan ziyade hayatı kolaylaştırdığını ve sistematik bir altyapı oluşturduğunu dile getirerek teknolojinin avantajlarının iyi anlatılması gerektiğini vurguladı.

 Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği çerçevesinde Sakarya'da bölgesel stratejik çalışmalar yapmak istediklerini belirterek Microsoft Türkiye olarak illerimizde “Gelecekle Buluşma” konulu toplantılar düzenleyerek iş dünyasına teknolojiyi doğru kullanmanın getirdiği avantajları anlatıyoruz. Sakarya'da da SATSO işbirliği ile yapılan çalışmaları ve uygulanması konusunda doğru bilgilendirme yapılırsa güzel bir sosyal sorumluluk projesi olur kanısındayım” dedi.

Bilişim teknolojilerini kullanma konusunda farkındalık ve bilinç oluşturmak istediklerini belirten Buruk, konuşmasının devamında geçtiğimiz aylarda 31. Meslek Komitesi ile birlikte SATSO'da yaptıkları eğitim programına da göndermede bulunarak yapılacak bilgilendirme toplantılarının SATSO çatısı altında olmasının konunun ciddiyetinin fark edilmesi açısından da önem teşkil ettiğini ifade etti.

Güneş Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 31. Meslek Komitesi aracılığı ile SATSO'da yapılacak toplantılarla üyelerin bilgilendirilmesinin faydalı olacağını ifade etti.

Ziyarette bulunan Meclis Üyesi Necmettin Kırık ise SATSO'da yapılması planlanan toplantıların son kullanıcıya ulaşmak anlamında da çok önemli olduğunu dile getirdi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerinin ardından sona erdi.

 

 


 

 

Haber Tarihi : 5/9/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::