Kocaeli Fuar Alanı'nda, 11 bin metrekare alanda 130 firmanın katılımı ile SANTEK 2013 Fuarı açıldı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na bağlı illerin desteği ile açılan SANTEK 2013 Fuarı'nda, Demir çelik ve demir dışı metaller, Gıda, Plastik, Otomotiv, Kozmetik, Boru, Vana, Pompa,  Boya ve Kimya, Madeni yağlar, Elektrik elektronik, Yapı malzemeleri, Temizlik ürünleri,  Ahşap ürünleri, Lojistik destek ve depolama, Makine ve Kalıp, Ambalaj, Mutfak ve banyo ürünleri, Klima ve iklimlendirme, Mobilya ve dekorasyon v.b ürünleri sergilenerek bölgede üretim yapan tüm firmaların hedef kitle ile buluşması sağlandı.

Ziyaretçi Bekleniyor

Sakarya Ticaret Sanayi Odası da ilimizin yatırım imkanlarını ve sosyo ekonomik avantajlarını tanıtmak amacıyla bir stant açarak gelen ziyaretçilere bilgi verdi. 24-27 Eylül 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan SANTEk 2013 Fuarı ziyaretçilerini bekliyor. Fuar Doğu Marmara Bölgesi'nin teknoloji ve yatırım altyapısını da ulusal ve uluslararası piyasalara tanıtmak adına fayda sağlaması hedefleniyor.

Fuarın açılış törenine Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Doğu Marmara İlleri Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları ve temsilcileri katılırken Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ve Yönetim Kurulu üyeleri iştirak etti.

Yeni İşbirlikleri Fırsatı Yaratılacak

Fuarda stantları tek tek ziyaret ederek incelemelerde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, söz konusu fuarın bölgenin üretim sektörünü tetikleyici ve teşvik edici özelliklerine vurgu yaparak yeni iş birlikleri fırsatı yaratılması açısından bu tür fuarların büyük bir olanak sağlayacağını ve fuar ziyaretinin beklentiler çerçevesinde bölgeye yatırımları artırması açısından önemli geri dönüşümler sağlayacağını ifade etti.

 

Haber Tarihi : 24/9/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::