Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SASİAD)'a iade-i ziyarette bulundu.

SATSO iş dünyasının lokomotifi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Halit inci tarafından ağırlanan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti ülke ve şehir gündemi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Söz konusu ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul iş dünyasının lokomotifi olarak görev yapan bir kurumu temsil ettiklerini belirterek, üyelerinin gelişimi ve bir adım öteye gidebilmeleri için hizmet ettiklerini vurguladı. Sakarya'yı daha ileri seviyelere taşımak için karşılıklı istişareler ve iyi niyetle çalışmalara ihtiyaç olduğunu söyleyen Kösemusul bu iletişim halkasını genişletmek gerektiğini bu anlamda herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti.

Kösemusul konuşmasının devamında gerek MÜSAİD ve diğer sivil toplum örgütleri gerekse kentin diğer kurumları ile her zaman ortak vizyonla çalışmalar yapmaya hazır olduklarını dile getirerek “Biz, birlikte ortak vizyonla güçlüyüz. Sakarya'mıza hep birlikte daha güzel hizmetler vereceğiz. Şehrimiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Bununla birlikte hizmet çıtası da yükseliyor. SATSO olarak Sakarya'da doğal çevreyi bozmadan ticareti ve sanayiyi çok daha güçlendirecek çalışmaları birlikte gerçekleştirmeye hazırız. Sakarya'da SATSO öncülüğünde başlayan özellikle Otomotiv sektörü ile ilgili gayretli çalışmaların MÜSİAD tarafından desteklenerek pekiştirilmesi bizi çok memnun etti. Birlikte olduğumuz için güçlüyüz. Şehrimiz ticaret ve sanayi alanlarında büyük aşama kaydetti. Yakın zamanda OSB'lerimize müthiş yatırımlar olacak. Birlik ve beraberlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır. Sakarya'mızın dört bir yanına göz bebeği gibi bakmayı sürdüreceğiz.

Otomotiv Zirvesi için SATSO'ya teşekkür

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ise “Otomotiv sektörüne büyük fayda sağlayacağına inandığımız çalışmamızda ev sahipliği yapan Ticaret ve Sanayi Odamıza çok teşekkür ederim. MÜSİAD olarak şehrimize ve ülkemize nasıl faydalı hizmetler sunabiliriz, bunun peşindeyiz. Gönüllülük esası ile bu doğrultuda çalışıyoruz. SATSO şehrimizde çatı kuruluştur. Üyelerine ve şehre faydalı hizmetler sunmak için çalışıyor. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

SATSO Heyeti'nin ikinci durağı, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) oldu.
Dernek Başkanı Murat Kesik SATSO'nun bütün sanayici ve iş adamlarını kapsayan büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek Sakarya adına gerçekleştirilecek her türlü çalışmaya destek olacaklarını ifade ederek söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Üzerimize düşeni değil elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayretteyiz”

Kösemusul ise, Sakarya'nın vizyonunun ilgili tüm kurum ve kuruluşların birlikteliği ve ortak hareketi ile belirleneceğine inandıklarını belirterek, “Biz, bugün; dünyadaki değişimi algılayıp farkına vararak bilinçli bir şekilde; ekonomik, sosyal, bölgesel, bilimsel ve teknolojik olarak Sakarya'yı değiştirmeyi amaçlayan projelerin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Bizim görevimiz; şehrin dinamiklerini bu gelişim doğrultusunda yönlendirmek ve yol haritasına yardımcı olmak. Bu amaçla ilimiz ve üyelerimizin geleceği için hizmete devam edeceğiz. Büyüyen dünyada artık küçük olsun benim olsun mantığından sıyrılıp daha global ve geniş çerçevede düşünmek gerekiyor. İlimiz için üzerimize düşeni değil elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız.” dedi.

SASİAD ziyareti

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan SATSO Heyeti son olarak Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Aydın Baharla istişarelerde bulundular.

SASİAD Başkanı Aydın Bahar başta SATSO olmak üzere Sakarya'daki bütün sivil toplum örgütü, iş adamları derneklerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini dile getirerek dernek çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nadir Öztürk, Ertuğrul Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Burhan Akçam, Fatma Aygün Kahya, Murat can ve Yunus Tever'in de iştirak ettiği ziyaretler karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

 

 

Haber Tarihi : 25/9/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::