Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Yardımcıları Orhan Yılgenci ve Günay Güneş ile Yönetim Kurulu Üyeleri,  Sakarya 1. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı görevine atanan Tuğgeneral Bilgehan Saymaz'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Söz konusu ziyarette SATSO'nun idari yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kösemusul, “Yaklaşık 11 bin üyesi ile şehrin kanaat önderlerini bir araya getirerek iş dünyasını temsil eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 85 Meclis üyesi ile Sakarya'nın ve üyelerinin ilerlemesi için 90 yıldır hizmet eden bir kurumdur. SATSO olarak tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğinde ortak akıl ve ortak vizyon doğrultusunda çalışmayı kendimize ilke edindik. Sizlerle de işbirliğine her zaman hazırız. ” diye konuştu.

Bolu Komando Tugay Komutanı iken Sakarya 1. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı görevine atanan Tuğgeneral Bilgehan Saymaz ise Sakarya'yı yakından tanımaya çalıştığını belirterek Sakarya'daki tüm kurumlarla işbirliğinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

Haber Tarihi : 2/10/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::