Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekterlik görevini sürdürürken İskenderun'a Kaymakam olarak atanan Recep Soytürk, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a veda ziyaretinde bulundu.

Kösemusul, ilerleyen günlerde İskenderun'daki görevine başlaması beklenen Soytürk'e yeni görevinde başarılar dileyerek "Sizlerle yıllarca işbirliği ve iletişim halinde çalıştık, bundan sonraki süreçlerde de gerekli noktalarda birlikteliğimizin devam etmesini ümit ediyor yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

İskenderun'a Kaymakam olarak atanan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk ise Sakarya'da hizmet vermiş olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Kösemusul'a desteklerinden, kurumsal birliktelik ve işbirliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin anısına bir vazo hediye etti.

Haber Tarihi : 4/10/2013